Prodavac Renault i Dacia vozila

Tehnički pregled i registracija

Kompanija GP Motors vrši tehnički pregled i registraciju vozila. Na ovaj način stojimo na usluzi ne samo vozačima Renault i Dacia vozila koje GP motors prodaje, već i svim ostalim vozačima koji žele da na brz, lak, pouzdan i proveren način izvrše kontrolu svog vozila, urade tehnički pregled i obnove ili po prvi put registruju svoje vozilo.

 

Tehnički pregled

Obavlja se najsavremenijom opremom i garantuje izuzetno pouzdane i tačne podatke o ispravnosti vozila. Na ovaj način vozači lako i brzo obavljaju tehnički pregled, bez obzira da li se radi o novim ili polovnim vozilima.


Agencija za registraciju vozila

Agencija za registraciju vozila se profesionalno bavi pružanjem usluga vezanih za registraciju vozila u saradnji sa Dunav osiguranjem. A od početka 2012 godine GP Motors započeo je saradnju sa AMS Osiguranjem i na taj način proširio delatnost u svom objektu i na prodaju AMS polisa osiguranja od autoodgovornosti, prodaju AMS auto kasko polisa, zdravstveno-putnog osiguranja i zelenog kartona. Takođe, u GP Motors-u možete kupiti međunarodnu vozačku dozvolu, međunarodno ovlašćenje za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu i postati član Auto moto saveza Srbije, kupovinom bele člankse karte (osnovno članstvo) ili žute (članarina solidarnosti).


PTT šalter

U okviru GP Motors postoji i šalter Pošta Srbije na kojima klijenti brzo i lako mogu da obave sve potrebne uplate i isplate. Samim tim vozači nemaju potrebe da odlaze izvan centra GP Motors već na licu mesta završavaju kompletnu papirologiju.